Nieuws

André Stoevelaar van Schoenmakerij Ossel benoemd tot ‘Meester Schoenmaker’.

André Stoevelaar van Schoenmakerij Ossel mag zich voortaan Meester Schoenmaker noemen. Toon van Gils, kwaliteitsmanager bij Van Lier Schoenen en Reinier van Bommel, directeur van Van Bommel Schoenen, reikten eind januari 2015 het officiële certificaat uit aan de trotse vakman. André Stoevelaar kwam door de selectie en bleek na de keuringen te voldoen aan de eisen die werden gesteld aan dit vakmanschap. ‘We hebben de keuring zelfs glansrijk en ruimschoots doorstaan’, zegt André Stoevelaar trots. Een vakman die houdt van zijn vak en hij mag zich terecht en met glans ‘Meester Schoenmaker’ noemen.

Het Schoenmakers Gilde, dat dit jaar […]

Keurmerk voor Schoenmakerij Ossel

Steenwijk – Schoenmakerij Ossel aan de Doelenstraat 18 in Steenwijk is sinds kort aangesloten bij het Schoenmakersgilde.

André Stoevelaar van Schoenmakerij Ossel is er trots op: Ossel is een van de weinige schoenmakers met dit keurmerk in Nederland. Het keurmerk houdt in dat bij Ossel de originele Van Bommel en Van Lier materialen aanwezig zijn, zodat deze schoenen weer helemaal in originele staat kunnen worden gebracht […]